FLANK STEAK D.V.

1,3 tot 1,5 kilo

Ook wel vinkelap genoemd, een nieuwe sensatie voor op de BBQ.

De vinkelap, niet te verwarren met de populaire bavette. Dit stuk vlees komt ook uit de vang van een rund. Grill dit stuk vlees op een BBQ met een temperatuur van ongeveer 200 graden. Draai het vlees regelmatig om en met een paar minuten is het klaar.

Normaal gesproken is dit vlees niet zo mals als biefstuk, maar wanneer je deze op de draad snijdt in mooi dunne plakjes en voorziet van grof zeezout zal dit vlees je verbazen. Zeker het proberen waard!

€ 0,00
per stuk




Veilig betalen: bij levering

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Flank Steak D.V.
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 0182 353 740.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

CÔTE DE BOEUF

Vanaf
€ 56,25

Bekijk & bestel

LANGE VARKENSHAAS 

Vanaf
€ 5,38

Bekijk & bestel

Veilig betalen: bij levering